Van Eerd Vastgoed N.V.

Van Eerd Vastgoed is een middelgrote zelfstandige projectontwikkelaar gevestigd in de Kempen. Het bedrijf is in 1999 opgericht door Marc van Eerd, een creatieve en gedreven ondernemer met lef. Vanuit een no-nonsens aanpak worden keer op keer prachtige resultaten gerealiseerd met zijn projecten.

Hij ontwikkelt en realiseert met zijn team projecten met een eigen identiteit voor uiteenlopende doelgroepen. De kracht van de onderneming is de combinatie van de rol van projectontwikkelaar en van bouwbegeleider. Alle stappen binnen het bouwproces worden vanuit het kantoor voorbereid, begeleid en uitgevoerd. Met deze werkwijze wordt een hoog kwaliteitsniveau bereikt.

Er wordt bewust gekozen voor een nauwe samenwerking met deskundigen en specialisten, die allen dezelfde passie delen. Die gezamenlijke passie zorgt voor vernieuwende projecten met het gewenste resultaat en een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Samen met zijn team staat Marc van Eerd voor een planmatige aanpak. Er is aandacht voor detail en kwaliteit, zodat dit ten goede komt aan het woongenot. Daarbij wordt vernieuwing binnen de gestelde regelgeving niet uit de weggegaan.

Lopende Projecten

ontwerp & realisatie: The ICT Support Company BV